MaxS scoring

Binnen het reserveringsplatform van Nostium kun je eenvoudig gegevens van deelnemers aan een activiteit opvragen bij een reservering. Met de bowlingkoppeling naar MaxS scoring kun je deze informatie naadloos delen en daarmee de bowlingbanen direct vanuit de reservering aansturen

Hoe ziet dit in de praktijk eruit?

Wanneer een gast een reservering maakt voor een bowlingactiviteit, kan hij of zij vooraf al de namen van de deelnemers doorgeven. Deze informatie wordt binnen de reservering opgeslagen en op de dag van de activiteit gedeeld met de bowlingsoftware MaxS Scoring. Met één klik op de incheck-knop in Nostium wordt niet alleen de activiteit gestart, maar ook de bowlingbaan automatisch gereserveerd en klaargezet. Zelfs als de reservering eerst begint met een andere activiteit, plaatst het systeem de baan in een wachtrij. Zo opent de baan precies op het gewenste tijdstip voor de bowlingactiviteit.

Voordelen van de integratie met MaxS scoring

1

Geautomatiseerd

Het opstarten van een baan is eenvoudige en volledig geautomatiseerd per reservering vanuit de Nostium incheck-knop.

2

Deelnemers doorgeven

De van tevoren opgegeven deelnemersnamen worden automatisch vanuit de reservering ingevuld en weergegeven op de bowlingbaan.

3

Wachtrij

Dankzij de automatische wachtrijfunctie is er flexibiliteit voor reserveringen met meerdere activiteiten. De bowlingbaan wordt precies opgestart op het moment dat de bowlingactiviteit begint.

Meer weten over Nostium en deze toegangscontrole?

Ontdek de kracht van onze samenwerking met onze partners. Wil je zien hoe onze innovatieve functies je bedrijf naar een hoger niveau tillen? Vraag nu een persoonlijke demonstratie aan via onderstaande knop.