Cherry Marketing

Vanuit Cherry bieden wij onze klanten deskundigheid op het gebied van strategie en zijn we op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen. Cherry helpt jouw bedrijf bij het ontwikkelen en implementeren van effectieve marketingstrategieën om de groei en het succes van jouw bedrijf te bevorderen.

Hoe ziet dit in de praktijk eruit?

Binnen de instellingen van je locatie kun je eenvoudig en gratis je Google Tag Manager-code plaatsen die je van Google of je marketingbureau ontvangt. Zodra deze is geactiveerd, kan Nostium diverse reserveringsevents binnen het gastenportaal communiceren naar het platform van Google. Hierdoor kun je waardevolle informatie verkrijgen over het gebruik en bezoek aan je persoonlijke gastenportaal, waarop je je marketingstrategie kunt afstemmen met behulp van Cherry Marketing als marketingpartner en data uit Nostium voor succesvolle marketingdoeleinden.

Voordelen van de integratie met Cherry Marketing

1

Online Marketing

Cherry Marketing biedt uitgebreide online marketing diensten waarmee ze doelgroepen gericht kunnen targeten en inzicht kunnen krijgen in de effectiviteit van campagnes. Dit is nuttig voor leisure bedrijven die hun bereik willen vergroten en specifieke klantsegmenten willen aanspreken.

2

Webdesign en Webdevelopment

Cherry Marketing kan leisure bedrijven helpen bij het ontwerpen en ontwikkelen van moderne en functionele websites. Dit zorgt ervoor dat de online aanwezigheid van de bedrijven aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk is, wat belangrijk is voor klantenbinding en conversies.

3

Branding

Voor een sterke merkidentiteit biedt Cherry Marketing branding diensten aan. Dit omvat marktonderzoek en analyse van concurrenten om een unieke merkstrategie te ontwikkelen die opvalt in de leisure sector.

Meer weten over Nostium en deze integratie?

Ontdek de kracht van onze samenwerking met onze partners. Wil je zien hoe onze innovatieve functies je bedrijf naar een hoger niveau tillen? Vraag nu een persoonlijke demonstratie aan via onderstaande knop.