Online reserverings-systeem voor workshops

Nostium is het systeem om te zorgen dat je diverse workshops perfect worden aangeboden.

Nostium is het reserveringssysteem dat speciaal is ontworpen voor workshops

Ontdek de veelzijdigheid van Nostium voor het beheren van workshops en diverse faciliteiten in je workshopcentrum. Met Nostium kun je deze workshops eenvoudig online beschikbaar stellen voor gasten, directe reserveringen accepteren en zelfs online betalingen verwerken. Dankzij onze gebruiksvriendelijke interface wordt het beheren van workshops en andere faciliteiten in je workshopcentrum een naadloze ervaring.
Reserveringssysteem Nostium

Waarom aanbieden via Nostium?

1

Gemak van alles uit één systeem

Met het reserveringssysteem van Nostium kun je al je workshopactiviteiten kunt beheren op één platform. Van creatieve workshops tot educatieve sessies en teambuildingactiviteiten, alles is overzichtelijk en gemakkelijk te beheren. Optimaliseer je workflow en bied je deelnemers een naadloze ervaring met ons geïntegreerde systeem.

2

Complete workshopervaringen

Het samenstellen bestaande uit diverse activiteiten en diensten is gemakkelijk. Nostium analyseert voor elke workshop de optimale beschikbaarheid op basis van de gewenste verdeling, allemaal gebaseerd op de specifieke wensen die je per activiteit kunt aangeven. Zo bied je je deelnemers een stressvrije en naadloze workshopervaring.

3

Op inschrijvingen of per groep

Je kunt gemakkelijk beslissen om specifieke workshops aan te bieden voor groepen of om het aantal beschikbare plaatsen toe te wijzen op basis van inschrijvingen. Nostium past de activiteit automatisch aan volgens deze gewenste werkwijze en vult de beschikbare plekken in vanuit een reservering.

Een betere ervaring voor je personeel en gasten

Ontdek de verbeterde reserveringservaring met Nostium, waar zowel gasten als medewerkers genieten van een soepele service. Ons systeem is zorgvuldig afgestemd op de behoeften van beide partijen, waardoor gasten een duidelijk overzicht hebben van alle beschikbare activiteiten en arrangementen op locatie, inclusief real-time beschikbaarheid en directe online boekingsmogelijkheden. Met ons gestroomlijnde planbord blijven medewerkers altijd up-to-date over de planning, terwijl bij medewerkersreserveringen automatisch dezelfde richtlijnen worden toegepast, wat zorgt voor consistentie en betrouwbaarheid in de dienstverlening van Nostium.

Optimaliseren van je bedrijf

Ontdek hoe Nostium tijdens het reserveringsproces waardevolle gegevens verzamelt en deze soepel deelt met andere systemen binnen je organisatie. Door streven naar naadloze integratie met diverse systemen, ondersteunen we jou als ondernemer bij het optimaliseren van je automatiseringssystemen. Hierdoor bespaar je kostbare tijd, die je kunt besteden aan het verwelkomen van gasten en het leveren van uitstekende service. Wil je meer weten over onze samenwerkingspartners en hoe ze je bedrijf kunnen versterken? Ontdek het vandaag nog! Bekijk onze integraties.

"Onze maandelijkste kosten zijn nog maar zo’n tien procent van wat we daarvoor betaalden."

Mariëlla

Bowlingbaan Utrecht

Zij gingen je voor

Weten wat Nostium voor je bedrijf kan betekenen?