Online reserverings-systeem voor wellness

Nostium is het systeem om te zorgen dat je wellnessactiviteiten perfect worden aangeboden.

Nostium is het reserveringssysteem dat speciaal is ontworpen voor wellness

Ontdek de veelzijdigheid van Nostium voor het beheren van je wellnessactiviteiten en diverse faciliteiten in je wellnesscentrum. Met Nostium kun je deze activiteiten eenvoudig online beschikbaar stellen voor gasten, directe reserveringen accepteren en zelfs online betalingen verwerken. Dankzij onze gebruiksvriendelijke interface wordt het beheren van wellnessactiviteiten en andere faciliteiten in je wellnesscentrum een moeiteloze ervaring.
Reserveringssysteem Nostium

Waarom aanbieden via Nostium?

1

Alles in een reserveringsplatform

Ontdek het gemak van al je wellnessactiviteiten beheren op één platform met Nostium. Van massages tot yogalessen en sauna's, alles is overzichtelijk en eenvoudig te beheren. Optimaliseer je workflow en bied je gasten een naadloze ervaring met ons geïntegreerde systeem.

2

Zorgeloos arrangementen aanbieden

Bied complete wellnessarrangementen aan bestaande uit diverse activiteiten en diensten aan. Nostium bekijkt voor elke mogelijkheid de optimale beschikbaarheid op basis van de gewenste verdeling. Dit wordt gedaan aan de hand van de wensen die je per activiteit kunt aangeven.

3

Entreetickets of abonnementen

Naast het reserveren van behandelingen en activiteiten, biedt Nostium ook de mogelijkheid om entreetickets voor daggasten toe te voegen. Voor degenen die regelmatig terugkomen, kunnen we ook abonnementen aanbieden, waardoor ze nog meer kunnen genieten van jouw wellnessfaciliteiten.

Optimaliseer je reserveringsproces

Verken de geoptimaliseerde reserveringservaring met Nostium, waar zowel gasten als medewerkers genieten van een moeiteloze service. Ons systeem is nauwkeurig afgestemd op de behoeften en eisen van beide partijen, waardoor gasten een helder overzicht hebben van alle beschikbare activiteiten en arrangementen op locatie, inclusief real-time beschikbaarheid en directe online boekingsmogelijkheden. Dankzij ons gestroomlijnde planbord blijven medewerkers altijd goed geïnformeerd over de planning. Bovendien worden bij medewerkersreserveringen automatisch dezelfde richtlijnen toegepast, wat zorgt voor uniformiteit en vertrouwen in de dienstverlening van Nostium.

Optimaliseer je bedrijfsprocessen

Omdat Nostium waardevolle gegevens verzamelt tijdens het reserveringsproces en deze naadloos deelt met andere systemen binnen je organisatie. Door te streven naar perfecte integratie met diverse systemen, ondersteunen we jou als ondernemer bij het optimaliseren van je automatiseringssystemen. Dit stelt je in staat kostbare tijd te besparen, die je kunt investeren in het verwelkomen van gasten en het bieden van uitstekende service. Benieuwd naar onze samenwerkingspartners en hoe ze je bedrijf kunnen versterken? Ontdek het vandaag nog! Bekijk dan onze integraties.

Zij gingen je voor

Weten wat Nostium voor je bedrijf kan betekenen?