Online reserverings-systeem voor flexplekken

Nostium is het systeem om te zorgen dat je flexplekken perfect worden aangeboden.

Nostium is het reserveringssysteem dat speciaal is ontworpen voor flexplekken

Ontdek de veelzijdigheid van Nostium voor het beheer van je flexplekken en diverse activiteiten in je werkruimte. Met Nostium kun je deze flexplekken eenvoudig online beschikbaar stellen voor gasten, directe reserveringen accepteren en zelfs online betalingen verwerken. Dankzij onze gebruiksvriendelijke interface wordt het beheren van flexplekken en andere activiteiten in je werkruimte een moeiteloze ervaring.

Reserveringssysteem Nostium

Waarom aanbieden via Nostium?

1

Flexplekken toevoegen

Via ons gebruiksvriendelijke backoffice kun je eenvoudig het aantal beschikbare flexplekken toevoegen binnen de diverse ruimtes die je kunt aanbieden. Zo kun je iedere flexplek zelf beheren en online aanbieden.

2

Optimale flexibiliteit

Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om de gewenste tijdsinstellingen te beheren: wanneer is welke flexplek beschikbaar en voor hoelang kun je de plek huren. Gasten kunnen alles eenvoudig online selecteren tijdens het boeken.

3

Duidelijke communicatie

Het is essentieel om de beschikbaarheid van flexplekken duidelijk te communiceren. Daarom bieden we de mogelijkheid om voor elke ruimte waar flexplekken beschikbaar zijn, heldere en nauwkeurige informatie aan de gasten te verstrekken.

Controle met gemak

Ontdek de veelzijdigheid van flexplekkenbeheer met Nostium. Met onze intuïtieve backoffice heb je de vrijheid om snel en eenvoudig aanpassingen te maken of nieuwe flexplekken toe te voegen. Of het nu gaat om het aanpassen van tarieven, beschikbaarheid of het combineren van verschillende flexplekopties binnen je locatie, met Nostium heb je de volledige controle. Beheer moeiteloos elke reservering en pas deze aan naar wens, alles vanuit één gebruiksvriendelijk systeem.C

Optimaliseer je bedrijfsprocessen

Ontdek hoe Nostium waardevolle gegevens verzamelt tijdens het reserveringsproces en deze vlot deelt met andere systemen binnen je organisatie. Door te streven naar naadloze integratie met verschillende systemen, ondersteunen we jou als ondernemer bij het optimaliseren van je automatiseringssystemen. Zo kun je kostbare tijd besparen, die je vervolgens kunt investeren in het verwelkomen van gasten en het leveren van uitstekende service. Ben je nieuwsgierig naar onze samenwerkingspartners en hoe ze je bedrijf kunnen versterken? Bekijk dan onze integraties.

Zij gingen je voor

Weten wat Nostium voor je bedrijf kan betekenen?