Online reserverings-systeem voor curling

Nostium is het systeem om te zorgen dat je curlingactiviteit perfect wordt aangeboden.

Nostium is het reserveringssysteem dat speciaal is ontworpen voor curling

Ons reserveringssysteem, Nostium, biedt niet alleen een breed scala aan activiteiten, maar richt zich ook op specifieke wensen bij het organiseren van curling. Of het nu gaat om een recreatieve curlingwedstrijd of een competitief toernooi, Nostium maakt het eenvoudig om diverse curlingactiviteiten online beschikbaar te stellen voor jouw gasten. Ons unieke algoritme zorgt ervoor dat de activiteiten naadloos worden afgestemd op de groepssamenstelling en specifieke voorkeuren, waardoor je gasten een onvergetelijke en perfect georganiseerde curlingervaring beleven.

Reserveringssysteem Nostium

Waarom aanbieden via Nostium?

1

Baanverdeling

Wanneer je gasten via het gebruiksvriendelijke gastenportaal van Nostium reserveren, houdt het systeem automatisch rekening met het vereiste aantal banen en de groepsgrootte voor het curling.

2

Aanvullende mogelijkheden

Als je gasten voor, tijdens of na de activiteit nog iets extra's willen, zoals een hapje of een drankarrangement, kun je deze direct aanbieden bij het online reserveren voor aankoop.

3

Arrangementen

Als jouw locatie naast curling ook andere activiteiten aanbiedt, kun je speciale combinatiearrangementen maken en gasten de vrijheid geven om te kiezen vanuit ons online reserveringsplatform.

Complete dagjes uit

Ontdek de veelzijdigheid van Nostium voor het organiseren van onvergetelijke curlingavonturen, perfect voor gezellige dagjes uit, vrijgezellenfeesten of andere speciale gelegenheden. Naast het aanbieden van individuele curlingactiviteiten, stelt ons systeem ook complete arrangementen samen met diverse andere activiteiten. Met Nostium kunnen gasten eenvoudig online verschillende combinaties selecteren, waarbij elke activiteit nauwkeurig wordt afgestemd op hun voorkeuren. Of het nu gaat om een uitdagend potje curling gevolgd door een diner of een combinatie met andere leuke activiteiten, de mogelijkheden zijn eindeloos. Na een online aanbetaling worden je gasten volledig verzorgd, waardoor ze kunnen genieten van een onvergetelijke dag vol plezier en avontuur.

Innovatieve partnerschappen

Ontdek de kracht van samenwerking met Nostium, waar we niet alleen streven naar het organiseren en beheren van diverse activiteiten, maar ook naar waardevolle partnerships met software- en hardwareleveranciers op jouw locatie. Door naadloze integraties met verschillende systemen zorgen we ervoor dat onze reserveringsinformatie de dienstverlening van onze partners optimaliseert. Benieuwd naar de innovatieve mogelijkheden die onze samenwerkingen bieden? Ontdek hoe we samen jouw bedrijf naar een hoger niveau kunnen tillen en een naadloze ervaring kunnen bieden aan jouw gasten. Kijk dan eens bij onze integraties.

Zij gingen je voor

Weten wat Nostium voor je bedrijf kan betekenen?