Online reserverings-systeem voor moordspellen

Nostium is het systeem om te zorgen dat je moordspel perfect wordt aangeboden.

Nostium is het reserveringssysteem dat speciaal is ontworpen voor moordspellen

Ons reserveringssysteem, Nostium, biedt niet alleen een breed scala aan activiteiten, maar richt zich ook op specifieke wensen bij het organiseren van moordspellen. Of het nu gaat om een uitdagend detective-avontuur of een spannende whodunit-ervaring, Nostium maakt het eenvoudig om diverse moordspelactiviteiten online beschikbaar te stellen voor jouw gasten. Ons unieke algoritme zorgt ervoor dat de activiteiten naadloos worden afgestemd op de groepssamenstelling en specifieke voorkeuren, waardoor je gasten een onvergetelijke en perfect georganiseerde ervaring beleven.

Reserveringssysteem Nostium

Waarom aanbieden via Nostium?

1

Verschillende mogelijkheden

Via het platform van Nostium kun je eenvoudig meerdere moordspellen aanbieden, elk met hun eigen tijdsduur, prijs en specifieke instellingen. Door deze details aan te geven, kun je elk moordspel gemakkelijk online beschikbaar stellen voor je gasten.

2

Moordspel diner

Ook een moordspeldiner kan via Nostium worden aangeboden, waardoor je de spannende activiteit kunt combineren met een diner. Zo bied je een compleet verzorgde avond aan in een arrangement.

3

Diverse groepsaantallen

Hanteer je verschillende groepsgroottes voor je activiteiten? Geen probleem. Via de instellingen kun je eenvoudig een groepslimiet instellen voor elke activiteit en het systeem, indien gewenst, automatisch groepen laten vormen.

Meerdere activiteiten aanbeiden

Je gasten boeken vaak een gezellig dagje uit, een vrijgezellenfeest of een andere speciale gelegenheid. Met Nostium kun je niet alleen individuele moordspellen aanbieden, maar ook complete arrangementen met diverse andere activiteiten. Ons systeem maakt het eenvoudig om verschillende combinaties samen te stellen, waarbij elke activiteit volledig wordt afgestemd op de wensen van de gasten. Ze kunnen deze arrangementen gemakkelijk online reserveren en hun voorkeur voor de volgorde van de activiteiten aangeven. Na een online aanbetaling worden je gasten volledig in de watten gelegd voor een onvergetelijke ervaring.

Samen werken voor de gastbeleving

Bij Nostium draait het niet alleen om het organiseren en beheren van diverse activiteiten. We streven er ook naar om waardevolle samenwerkingen aan te gaan met software- en hardwareleveranciers op jouw locatie. Door integraties met verschillende systemen zorgen we ervoor dat onze reserveringsinformatie bijdraagt aan de optimalisatie van hun dienstverlening. Benieuwd naar de innovatieve mogelijkheden die onze partnerschappen bieden? Ontdek hoe we samen jouw bedrijf naar een hoger niveau kunnen tillen. Kijk dan eens bij onze integraties.

Zij gingen je voor

Weten wat Nostium voor je bedrijf kan betekenen?