Online reserverings-systeem voor klimmen

Nostium is het systeem om te zorgen dat je klimactiviteit perfect wordt aangeboden.

Nostium is het reserveringssysteem dat speciaal is ontworpen voor klimmen

Ons reserveringssysteem Nostium biedt niet alleen een breed scala aan activiteiten aan, maar richt zich ook op specifieke wensen bij het organiseren van deze activiteiten. Dit geldt bijvoorbeeld voor het aanbieden van klimmen, ook bekend als boulderen. Met Nostium kun je meerdere klimactiviteiten in klimparken online beschikbaar stellen voor gasten, volledig afgestemd op de gewenste veld- of groepsverdeling. Dankzij een uniek algoritme kan Nostium precies voldoen aan jouw behoeften, waardoor het klimmen vlekkeloos verloopt en gasten een optimale ervaring hebben.

Reserveringssysteem Nostium

Waarom aanbieden via Nostium?

1

Verschillende activiteiten

Je kunt gemakkelijk diverse activiteiten aanbieden voor alle leeftijden via Nostium. Op die manier kunnen je gasten direct online één of meerdere activiteiten reserveren.

2

Uitgebreide tijdsinstellingen

Elk parcours kan worden ingesteld met een passende tijdsduur. Bovendien is er de mogelijkheid om extra tijd te reserveren voor veiligheidsinstructies, waardoor alles soepel verloopt.

3

Lidmaatschappen

Voor gasten die regelmatig terugkeren, bied je ook lidmaatschapsopties aan. Zo kunnen je gasten vaker genieten van de faciliteiten en voordelen van het parcours.

Meerdere activiteiten aanbeiden

Je gasten boeken vaak een gezellig dagje uit, een vrijgezellenfeest of een andere speciale gelegenheid. Met Nostium kun je niet alleen individuele klimsessies aanbieden, maar ook complete arrangementen met verschillende andere activiteiten. Ons systeem maakt het eenvoudig om diverse combinaties samen te stellen, waarbij elke activiteit volledig wordt afgestemd op de wensen van de gasten. Ze kunnen deze arrangementen gemakkelijk online reserveren en hun voorkeur voor de volgorde van de activiteiten aangeven. Na een online aanbetaling worden je gasten volledig in de watten gelegd.

Innovatieve partners

Bij Nostium gaat het niet alleen om het organiseren en beheren van verschillende activiteiten. We streven er ook naar om waardevolle samenwerkingen aan te gaan met software- en hardwareleveranciers op jouw locatie. Door integraties met diverse systemen zorgen we ervoor dat onze reserveringsinformatie bijdraagt aan de optimalisatie van hun dienstverlening. Benieuwd naar de mogelijkheden van onze partnerschappen? Kijk dan eens bij onze integraties.

Zij gingen je voor

Weten wat Nostium voor je bedrijf kan betekenen?