Online reserverings-systeem voor overnachtingen

Nostium is het systeem waarmee je ervoor zorgt dat een overnachting perfect wordt aangeboden.

Nostium is het reserveringssysteem dat speciaal is ontworpen voor overnachtingen

Ontdek de veelzijdigheid van Nostium voor het organiseren van kleinschalige overnachtingen op een camping, waar flexibiliteit en maatwerk hand in hand gaan. Of het nu gaat om een gezellige barbecueavond, een knus kampvuur of een avontuurlijke natuurwandeling, ons systeem biedt de tools om elke activiteit tot in de puntjes te organiseren. Met Nostium kun je verschillende activiteiten naadloos combineren tot een uniek arrangement, volledig afgestemd op de wensen van jouw gasten. Onze geavanceerde algoritmen garanderen een vlekkeloze uitvoering, waardoor je kleinschalige overnachtingen een onvergetelijke ervaring worden voor alle deelnemers.
Reserveringssysteem Nostium

Waarom aanbieden via Nostium?

1

Kleinschalige overnachtingen

Het reserveringssysteem van Nostium kan niet alleen activiteiten beheren, maar ook overnachtingen. Gasten kunnen eenvoudig een 'van- tot einddatum' selecteren voor hun verblijf. Dit stelt een kleinschalige camping om alles vanuit een systeem te kunnen aanbieden.

2

Activiteiten aanbieden

Wanneer je op locatie een scala aan losse activiteiten aanbiedt, kunnen gasten deze gemakkelijk reserveren. Elke activiteit, van een huifkartocht tot een fietsroute of andere ervaring, is eenvoudig toe te voegen en aan te bieden. Zo kun je complete dagjes uit verzorgen voor je gasten.

Efficiëntie en gemak met Nostium

Ontdek de verbeterde reserveringservaring met Nostium, waar zowel gasten als medewerkers genieten van een gestroomlijnde service. Ons systeem is zorgvuldig ontworpen om perfect aan te sluiten op de behoeften en het aanbod van beide partijen. Hierdoor krijgen gasten een duidelijk overzicht van alle beschikbare activiteiten en arrangementen, inclusief real-time beschikbaarheid en directe online boekingsmogelijkheden. Met ons intuïtieve planbord blijven medewerkers altijd goed geïnformeerd over de planning. Bovendien worden bij medewerkersreserveringen automatisch dezelfde richtlijnen toegepast, wat zorgt voor consistentie en vertrouwen in de dienstverlening van Nostium.

Efficiëntie door samenwerking

Ontdek hoe we je bedrijf ondersteunen met waardevolle gegevensintegratie. Door onze informatie te koppelen aan andere systemen binnen je bedrijf, zoals kassasystemen of activiteitbeheersystemen, optimaliseren we de automatisering van gegevensverwerking. Hierdoor kunnen je systemen naadloos op elkaar aansluiten en efficiënt samenwerken. Door samen te werken met diverse partners helpen we je bedrijf te structureren, zodat je meer tijd kunt besteden aan gastvrijheid. Benieuwd naar onze huidige samenwerkingspartners en de voordelen die ze ervaren? Kijk dan eens bij onze integraties.

Zij gingen je voor

Weten wat Nostium voor je bedrijf kan betekenen?