Online reserverings-systeem voor voorstellingen

Nostium is het systeem waarmee je ervoor zorgt dat de diverse voorstellingen perfect worden aangeboden.

Nostium is het reserveringssysteem dat speciaal is ontworpen voor voorstellingen

Ontdek de kracht van Nostium voor jouw voorstellingen, waar flexibiliteit en maatwerk hand in hand gaan. Van theaterstukken tot muzikale optredens, ons systeem biedt de tools om elke voorstelling tot in de puntjes te organiseren. Met Nostium kunnen verschillende voorstellingen naadloos worden samengevoegd tot een uniek arrangement, afgestemd op de behoeften van jouw publiek. Onze geavanceerde algoritmen garanderen een vlekkeloze uitvoering, waardoor jouw gasten een onvergetelijke ervaring beleven.
Reserveringssysteem Nostium

Waarom aanbieden via Nostium?

1

Diverse proeverijen

Met het reserveringssysteem van Nostium kun je moeiteloos verschillende proeverijen aanbieden, elk met hun eigen gewenste instellingen en prijzen. Nostium verzorgt het volledige proces online.

2

Leeftijdsbeperkingen

Bij activiteiten waar alcohol wordt geschonken, wil je natuurlijk de activiteit alleen aanbieden aan bepaalde leeftijdsgroepen. Binnen Nostium kun je eenvoudig aangeven dat de activiteit uitsluitend voor volwassenen is.

3

Combineren met andere activiteiten

Wil je de gast meer bieden dan alleen een voorstelling? Maak dan ook combinaties met andere activiteiten die beschikbaar zijn op ons platform. Met onze arrangementen kun je verschillende activiteiten bundelen en deze direct online laten reserveren.

Meer controle, minder werk

Ontdek de geoptimaliseerde reserveringservaring met Nostium, waar zowel gasten als medewerkers profiteren van een gestroomlijnde service. Ons systeem is zorgvuldig afgestemd op de behoeften en het aanbod aan beide zijden, waardoor gasten een duidelijk overzicht hebben van alle beschikbare activiteiten en arrangementen op locatie, inclusief beschikbaarheid en directe online boekingsmogelijkheden. Dankzij ons overzichtelijke planbord zijn medewerkers te allen tijde goed op de hoogte van de planning. Bovendien worden bij medewerkersreserveringen automatisch dezelfde richtlijnen toegepast, wat zorgt voor consistentie en vertrouwen in de dienstverlening van Nostium.

We helpen je graag met...

We kijken graag waar we je bedrijf verder kunnen ondersteunen op basis van onze gegevens. Door deze informatie te delen met andere systemen binnen je bedrijf, zoals een kassasysteem of een activiteitssysteem, kunnen we ervoor zorgen dat de gegevens geautomatiseerd worden gebruikt. Op deze manier kunnen systemen naadloos op elkaar aansluiten en samenwerken. Door samen te werken met verschillende partners, kunnen we ervoor zorgen dat jouw bedrijf beter gestructureerd wordt, waardoor je meer tijd overhoudt voor gastvrijheid. Benieuwd met wie we deze optimalisaties doorvoeren? Kijk dan eens bij onze integraties.

Zij gingen je voor

Weten wat Nostium voor je bedrijf kan betekenen?