Online reserverings-systeem voor proeverijen

Nostium is het systeem waarmee je ervoor zorgt dat de diverse proeverijen perfect worden aangeboden.

Nostium is het reserveringssysteem dat speciaal is ontworpen voor proeverijen

Ons reserveringssysteem, Nostium, biedt niet alleen een breed scala aan activiteiten, maar richt zich ook op specifieke wensen bij de organisatie ervan, zoals het op maat aanbieden en organiseren van je proeverijervaringen, zoals wijn-, bier- of whiskeyproeverijen. Met Nostium kun je deze proeverijen combineren tot een volledig gepersonaliseerd arrangement. Dankzij een uniek algoritme kan Nostium nauwkeurig inspelen op jouw behoeften, wat zorgt voor een naadloze ervaring en maximale gasttevredenheid.
Reserveringssysteem Nostium

Waarom aanbieden via Nostium?

1

Diverse proeverijen

Met het reserveringssysteem van Nostium kun je moeiteloos verschillende proeverijen aanbieden, elk met hun eigen gewenste instellingen en prijzen. Nostium verzorgt het volledige proces online.

2

Leeftijdsbeperkingen

Bij activiteiten waar alcohol wordt geschonken, wil je natuurlijk de activiteit alleen aanbieden aan bepaalde leeftijdsgroepen. Binnen Nostium kun je eenvoudig aangeven dat de activiteit uitsluitend voor volwassenen is.

3

Combineren met andere activiteiten

Als je de dag wilt afsluiten met een proeverij, kun je ook meerdere activiteiten combineren en aanbieden als een arrangement. Op deze manier bied je de gast de mogelijkheid om een volledig verzorgd programma te ervaren.

Meer tijd voor de gastervaring

Ervaar de verbeterde reserveringservaring met Nostium, waar zowel gasten als medewerkers profiteren van een naadloze service. Ons systeem is nauwkeurig afgestemd op de behoeften en het aanbod aan beide kanten, waardoor gasten een helder overzicht hebben van alle beschikbare activiteiten en arrangementen op locatie, inclusief beschikbaarheid en de optie voor directe online boekingen. Dankzij ons overzichtelijke planbord zijn medewerkers altijd goed geïnformeerd over de planning. Bovendien worden bij medewerkersreserveringen automatisch dezelfde richtlijnen toegepast, wat zorgt voor consistentie en vertrouwen in de service van Nostium.

Optimaal automatiseren

Ontdek de grenzeloze mogelijkheden van soepele integratie met Nostium, een allesomvattende oplossing die zich naadloos voegt in het complexe weefsel van systemen binnen je organisatie. Wij vergaren waardevolle inzichten die andere systemen kunnen versterken en processen optimaliseren. Door samen te werken met Nostium, opent je bedrijf de poorten naar grensverleggende innovatie op het gebied van automatisering. Wij zijn in staat om moeiteloos te integreren met kassasystemen, activiteitbeheersystemen en nog veel meer. Benieuwd naar onze huidige samenwerkingspartners en de ongeëvenaarde voordelen die ze ervaren? Kijk dan eens bij onze integraties.

Zij gingen je voor

Weten wat Nostium voor je bedrijf kan betekenen?