Online reserverings-systeem voor beachvolleyballen

Nostium is het systeem waarmee je ervoor zorgt dat je beachvolleybalactiviteiten perfect worden aangeboden.

Nostium is het reserveringssysteem dat speciaal is ontworpen voor beachvolleyballen

Ons reserveringssysteem, Nostium, biedt niet alleen een breed scala aan activiteiten, maar richt zich ook op specifieke wensen bij de organisatie ervan, zoals het op maat aanbieden en organiseren van je beachvolleybalervaring. Met Nostium kun je beachvolleyballen combineren tot een volledig gepersonaliseerd arrangement. Dankzij een uniek algoritme kan Nostium nauwkeurig inspelen op jouw behoeften, wat zorgt voor een naadloze ervaring en maximale gasttevredenheid.
Reserveringssysteem Nostium

Waarom aanbieden via Nostium?

1

Velden aanbieden

Ontdek Nostium, het reserveringsplatform voor al je beachvolleybal behoeften. Met ons systeem ben je altijd op de hoogte van de beschikbare en verhuurde beachvolleybalvelden. Alles wordt in real-time berekend en op maat aangeboden, zodat je een perfecte beachvolleybalervaring kunt beleven.

2

Groepen indelen

Op basis van je voorkeuren kun je velden perfect inrichten, waardoor je groepsreserveringen per veld kunt aannemen of juist combinaties kunt maken van verschillende reserveringen.

3

Hanteer diverse prijzen

Binnen Nostium kun je werken met diverse prijsinstellingen op basis van tijdsmomenten, volumes of het aantal personen. Door gebruik te maken van de juiste prijsstelling wordt je activiteit nog aantrekkelijker om te boeken.

Verbeterde reserveringservaring

Ontdek de verbeterde reserveringservaring met Nostium, waar zowel gasten als medewerkers profiteren van een vlekkeloze service. Ons systeem is perfect afgestemd op de behoeften en het aanbod aan beide zijden, waardoor gasten een duidelijk overzicht hebben van alle beschikbare activiteiten en arrangementen op locatie, inclusief beschikbaarheid en de mogelijkheid tot directe online boekingen. Dankzij ons overzichtelijke planbord zijn medewerkers altijd op de hoogte van de planning. Bovendien worden bij medewerkersreserveringen automatisch dezelfde regels toegepast, wat zorgt voor consistentie en vertrouwen in de service van Nostium.

Naadloze integratie

Ontdek de mogelijkheden van naadloze integratie met Nostium, een geïntegreerde oplossing te midden van de diverse systemen binnen je organisatie. We verzamelen waardevolle informatie die andere systemen kan versterken en processen kan optimaliseren. Door samen te werken met Nostium, opent je bedrijf de deuren naar innovatie op het gebied van automatisering. We kunnen moeiteloos integreren met kassasystemen, activiteitbeheersystemen en meer. Benieuwd naar onze huidige samenwerkingspartners en de voordelen die ze ervaren? Kijk dan eens bij onze integraties.

Zij gingen je voor

Weten wat Nostium voor je bedrijf kan betekenen?