Online reserverings-systeem voor trampolinepark

Nostium is het systeem om te zorgen dat je trampolinepark perfect wordt aangeboden.

Nostium is het reserveringssysteem dat speciaal is ontworpen voor trampolineparken

Ons reserveringssysteem Nostium biedt niet alleen een ruime keuze aan activiteiten, maar richt zich ook op specifieke wensen bij de organisatie daarvan, zoals het op maat aanbieden en inrichten van je trampolinepark. Met Nostium kun je elke jump-activiteit combineren tot een compleet arrangement. Dankzij een uniek algoritme kan Nostium precies inspelen op jouw behoeften, wat resulteert in een naadloze ervaring en optimale tevredenheid van je gasten.
Reserveringssysteem Nostium

Waarom aanbieden via Nostium?

1

Perfecte beschikbaarheid

Binnen het reserveringsplatform van Nostium kun je eenvoudig toegang tot je trampolinepark regelen door reserveringen aan te nemen, entreetickets uit te geven en abonnementen te scannen.

2

Trainingen aanbieden

Voor de terugkerende gast kun je ook trainingsmomenten inplannen en je beschikbaarheid en prijs daarop aanpassen. Nostium houdt hierbij rekening met de overige beschikbare tijden.

3

De leukste kinderfeestjes

Er is niets leuker dan de jarige en de rest van de groep een geweldige verjaardag te bezorgen. Daarom kun je via Nostium direct de leukste kinderfeestjes aanbieden in combinatie met je jump-activiteit.

Online alles perfect aangeboden

Door het gebruik van Nostium beschik je over een reserveringssysteem dat zowel aan de gastenzijde als aan de medewerkerskant aansluit op de mogelijkheden en de vraag en het aanbod. Het toegepaste algoritme biedt de gast een overzicht van de beschikbare activiteiten en arrangementen op locatie, inclusief de beschikbaarheid en de mogelijkheid om deze direct online te boeken. Alle reserveringen worden weergegeven op een overzichtelijk planbord, waardoor het personeel precies weet wat er wanneer gaat gebeuren. Daarnaast worden bij medewerkersreserveringen automatisch dezelfde locaties toegepast, zodat je binnen je organisatie kunt bouwen op en vertrouwen in Nostium.

Laat ons reserveringssysteem aansluit op je...

Kassasysteem, activiteitenbeheer of een andere toepassing waar je onze reserveringsinformatie voor kunt gebruiken: bij Nostium geloven we in de kracht van samenwerking met andere partijen die uitblinken in hun vakgebied. Ons reserveringssysteem kan waardevolle data communiceren, waardoor een werkwijze ontstaat die perfect binnen je bedrijf past. Hierdoor zijn zowel je personeel als je gasten in elke stap op de hoogte en sluiten de systemen naadloos op elkaar aan. Wil je weten met wie wij samenwerken, hoe we dit doen, en misschien nog belangrijker, wat we kunnen bieden? Kijk dan eens bij onze integraties.

Zij gingen je voor

Weten wat Nostium voor je bedrijf kan betekenen?