Online reserverings-systeem voor arcade games

Nostium is het systeem om te zorgen dat je arcade games perfect wordt aangeboden.

Nostium is het reserveringssysteem dat speciaal is ontworpen voor arcade games

Ons reserveringssysteem Nostium biedt een breed scala aan activiteiten en is ontworpen om aan specifieke wensen te voldoen, waaronder het aanbieden van arcadegames. Met Nostium kun je eenvoudig arcadegames online beschikbaar stellen en toegang verlenen op basis van tijd of entree. Hierdoor kunnen je gasten snel en gemakkelijk online reserveren en betalen.

Reserveringssysteem Nostium

Waarom aanbieden via Nostium?

1

Entreeticket, abonnement of als extra activiteit

Je kunt je arcadespellen aanbieden met een toegangscontrole in de vorm van een entreeticket, een abonnementsvorm, of zelfs als een extra activiteit binnen een arrangement, allemaal mogelijk gemaakt door Nostium.

2

Aanvullende extra's

Bij het online reserveren van arcadegames kunnen gasten direct eventuele tokens of aanvullende extra's selecteren. Deze worden bij de boeking toegevoegd en vooraf betaald.

3

Tijdsloten

Ook het aanbieden van specifieke tijdsloten is mogelijk. Door in Nostium aan te geven welke tijdsmomenten beschikbaar zijn, optimaliseert en hanteert ons reserveringssysteem de beschikbaarheid.

Volledig aanbod

Naast het reserveren van arcade games, biedt ons systeem ook de mogelijkheid om andere activiteiten te boeken. Denk hierbij aan escaperooms, laser tag of virtual reality ervaringen. Met Nostium kunnen gasten eenvoudig hun gewenste activiteit selecteren en eventuele extra’s toevoegen, zoals drankjes, snacks of exclusieve VIP-arrangementen. Zo kunnen ze hun ervaring volledig personaliseren en vooraf plannen, wat zorgt voor een soepel verloop van het evenement en een verbeterde gasttevredenheid.

Optimaliseer bedrijfsprocessen

We zijn voortdurend bezig met het verbeteren van ons reserveringssysteem door samen te werken met diverse partners. Deze samenwerking stelt ons in staat om het automatiseringsproces te optimaliseren, waardoor jij als ondernemer meer tijd kunt besteden aan het bieden van een uitstekende gastvrijheid. Benieuwd naar de partners waarmee we samenwerken en hoe zij bijdragen aan het verfijnen van ons systeem? Kijk dan bij onze integraties.

Zij gingen je voor

Weten wat Nostium voor je bedrijf kan betekenen?