Online reserverings-systeem voor karaoke

Nostium is het systeem om te zorgen dat karaoke activiteiten perfect worden aangeboden.

Nostium is het reserveringssysteem dat speciaal is ontworpen voor karaoke

Ons reserveringssysteem Nostium biedt niet alleen een breed scala aan activiteiten aan, maar richt zich ook op specifieke wensen bij het organiseren ervan. Dit geldt bijvoorbeeld voor het aanbieden van een karaoke ruimte. Met Nostium kun je deze online beschikbaar stellen voor gasten, direct laten reserveren en gasten kunnen indien nodig direct online aanbetalen.

Reserveringssysteem Nostium

Waarom aanbieden via Nostium?

1

Meerdere ruimtes

Wanneer je meerdere ruimtes voor karaoke kunt aanbieden, is dat eenvoudig mogelijk via het reserveringsplatform van Nostium. Voor elke ruimte kun je de beschikbaarheid afstemmen op de specifieke mogelijkheden die deze biedt.

2

Aanvullende opties

Als je tijdens de karaokeactiviteit nog iets extra's wilt aanbieden, biedt Nostium daar mogelijkheden voor. Je hebt dan de optie om bij de reservering direct een upselling te doen, bijvoorbeeld voor een drankenarrangement.

3

Combineren met activiteiten

Naast karaoke bieden we een scala aan andere leuke activiteiten aan die gasten kunnen combineren. Met ons systeem kun je eenvoudig verschillende arrangementen samenstellen, waarmee gasten de mogelijkheid hebben om direct een volledig dagje uit te reserveren.

Flexibiliteit vanuit je reserveringssysteem

Nostium biedt een uitstekende flexibiliteit om snel wijzigingen aan te brengen of nieuwe activiteiten toe te voegen. Via onze intuïtieve backoffice kun je eenvoudig gewenste aanpassingen, zoals prijswijzigingen en beschikbaarheid, doorvoeren, zelfs wanneer je deze wilt combineren met andere activiteiten binnen je organisatie. Zo kun je elke reservering moeiteloos beheren met Nostium als je reserveringssysteem.

Informatie beschikbaar stellen

Tijdens het reserveren en aanbieden van activiteiten kan Nostium al een schat aan informatie verzamelen. Deze gegevens kunnen gemakkelijk worden gedeeld, zodat andere systemen binnen je organisatie er profijt van kunnen hebben. Door te focussen op integratie met andere systemen, ondersteunen we jou als ondernemer bij het optimaliseren van je automatiseringssystemen en geven we je meer tijd voor gastvrijheid. Ben je benieuwd naar onze samenwerkingspartners? Bekijk dan onze integraties.

Zij gingen je voor

Weten wat Nostium voor je bedrijf kan betekenen?