Online reserverings-systeem voor zaalreserveringen

Nostium is het systeem om te zorgen dat je zaal perfect wordt aangeboden voor breed scala aan activiteiten.

Nostium is het reserveringssysteem dat speciaal is ontworpen voor zaalreserveringen

Ons reserveringssysteem, Nostium, biedt niet alleen een breed scala aan activiteiten aan, maar richt zich ook op specifieke wensen bij het organiseren ervan. Je kunt bijvoorbeeld een zaal naar wens aanbieden voor diverse activiteiten, zoals een feest, bruiloft, vergadering, of voor sport en spel. Met Nostium kun je elke activiteit combineren tot een compleet arrangement. Dankzij een uniek algoritme kan Nostium precies aan jouw behoeften voldoen, waardoor het aanbod vlekkeloos verloopt en gasten een optimale ervaring hebben.

Reserveringssysteem Nostium

Waarom aanbieden via Nostium?

1

Multifunctioneel inzetbaar

Afhankelijk van jouw organisatie is een zaal multifunctioneel inzetbaar. Met Nostium kun je eenvoudig je zaal aanbieden voor een diverse reeks activiteiten en voor elke activiteit de optimale verdeling maken.

2

Aanvullende mogelijkheden

Bij iedere activiteit die je in je zaal kunt aanbieden, kunnen ook diverse aanvullende opties worden toegevoegd. Hiermee kun je tijdens het reserveringsproces de gast de mogelijkheid geven om deze direct af te nemen.

3

Uitbreiden tot maatwerk offertes

Met onze aanvullende module kun je elke reserveringsaanvraag omzetten in een maatwerk offerte. Op deze manier kun je nog beter afstemmen met de gast wat de gewenste dagplanning zal zijn.

Meer ruimte voor service en gastbeleving

Wanneer je ervoor kiest om je activiteiten aan te bieden via Nostium, krijg je meer tijd om te investeren in het optimaliseren van je bedrijf en de gastbeleving. Nostium fungeert als je partner om de beschikbaarheid op de juiste manier te communiceren en de verschillende mogelijkheden die je kunt aanbieden voor verschillende soorten reserveringen duidelijk te maken. Het doel is om het reserveringsproces te vereenvoudigen en transparant te maken voor de gasten. Door de belangrijke informatie die je uit ons reserveringssysteem kunt halen, kun je werken aan een optimale gastbeleving en krijg je de kans om de juiste mogelijkheden te bieden.

Optimaliseren door onze kennis te delen

Koppel ons reserveringssysteem naadloos aan je bestaande bedrijfssystemen, zoals kassasystemen, activiteitenbeheer of andere applicaties die gebruikmaken van onze reserveringsinformatie. Bij Nostium zijn we toegewijd aan samenwerking met toonaangevende partners. Ons reserveringssysteem is ontworpen om waardevolle gegevens uit te wisselen, waardoor een efficiënte workflow ontstaat die perfect past bij jouw bedrijf. Dit zorgt ervoor dat zowel je personeel als je gasten altijd goed geïnformeerd zijn. Ben je geïnteresseerd in meer informatie over onze samenwerkingsmogelijkheden, onze aanpak en wat we kunnen bieden? Kijk dan eens bij onze integraties.

Zij gingen je voor

Weten wat Nostium voor je bedrijf kan betekenen?