Online reserverings-systeem voor voetgolf

Nostium is het systeem om te zorgen dat je voetgolf perfect wordt aangeboden.

Nostium is het reserveringssysteem dat speciaal is ontworpen voor voetgolf

Ons reserveringssysteem Nostium biedt niet alleen een breed scala aan activiteiten aan, maar richt zich ook op specifieke wensen bij het organiseren van deze activiteiten, zoals het naar wens aanbieden van voetgolf met het gewenst aantal holes. Met Nostium kun je elke activiteit combineren tot een compleet arrangement. Dankzij een uniek algoritme kan Nostium precies aan jouw behoeften voldoen, waardoor het aanbod vlekkeloos verloopt en gasten een optimale ervaring hebben.

Reserveringssysteem Nostium

Waarom aanbieden via Nostium?

1

Meerdere voetgolfholes

Wanneer je meerdere voetgolfholes hebt, kan Nostium deze eenvoudig aanbieden in diverse activiteiten. Zo kun je combinaties maken van meerdere voetgolfholes voor een perfect rondje.

2

Juiste startmoment

Bij het inplannen van iedere reservering houdt Nostium rekening met de groepsgrootte en het aantal actieve reserveringen. Zo wordt het beste startmoment bepaald, zodat elke reservering voldoende tijd per hole heeft.

3

Combineren tot een arrangement

Wil je gasten nog een aanvullende activiteit aanbieden voor of na de activiteit? Dan kun je eenvoudig een extra activiteit toevoegen om zo een arrangement samen te stellen die de gast ook direct kan boeken.

Meer tijd voor gastvrijheid

Wanneer je met het reserveringssysteem van Nostium werkt, hoef je je geen zorgen meer te maken over je online aanbod en de reserveringen die binnenstromen. Nostium zorgt voor de juiste afhandeling, communicatie en weergave voor je personeel, zodat op de dag zelf ook duidelijk is wat de planning is. In het overzichtelijke planbord van Nostium vind je alle informatie die je nodig hebt, waardoor je meer tijd hebt voor gastvrijheid en om op locatie de gast volledig van dienst te zijn met de mogelijkheden die je kunt aanbieden. Zo kun je ook grotere groepen eenvoudig faciliteren en bijvoorbeeld het vrijgezellenfeestje of familie-uitje tot in de puntjes verzorgen.

Wij delen onze informatie

Laat ons reserveringssysteem integreren met je andere bedrijfssystemen, zoals een kassasysteem, activiteitenbeheer of andere toepassingen waarvoor je onze reserveringsinformatie wilt gebruiken. Bij Nostium geloven we in de kracht van samenwerking met vooraanstaande partners. Ons reserveringssysteem kan waardevolle gegevens uitwisselen, waardoor een naadloze workflow ontstaat die perfect aansluit op jouw bedrijf. Dit garandeert dat zowel je personeel als je gasten altijd volledig op de hoogte zijn. Wil je meer weten over onze samenwerkingen, onze werkwijze en wat we kunnen bieden? Kijk dan eens bij onze integraties.

Zij gingen je voor

Weten wat Nostium voor je bedrijf kan betekenen?