Online reserverings-systeem voor jeu de boules

Nostium is het systeem om te zorgen dat je jeu de boules perfect wordt aangeboden.

Nostium is het reserveringssysteem dat speciaal is ontworpen voor jeu de boules

Ons reserveringssysteem Nostium biedt niet alleen een breed scala aan activiteiten aan, maar richt zich ook op specifieke wensen bij het organiseren van deze activiteiten, zoals het naar wens aanbieden en inrichten van je jeu-de-boulesbanen. Met Nostium kun je elke activiteit combineren tot een compleet arrangement. Dankzij een uniek algoritme kan Nostium precies aan jouw behoeften voldoen, waardoor het aanbod vlekkeloos verloopt en gasten een optimale ervaring hebben.

Reserveringssysteem Nostium

Waarom aanbieden via Nostium?

1

Elke baan perfect ingedeeld

Binnen het reserveringsplatform van Nostium kun je gemakkelijk elke jeu de boules-baan inrichten op basis van de capaciteit en de gewenste indeling. Op deze manier dragen we bij aan een optimale planning.

2

Aanvullende mogelijkheden

Wanneer je tijdens het jeu de boules de gast ook nog een hapje of drankje wilt aanbieden, kan dat ook tijdens het reserveren. Voeg de mogelijkheden toe per activiteit en laat de gast deze gelijk reserveren met de activiteit.

3

Complete arrangementen

Niets is leuker dan een dagje uit organiseren en gasten tevreden zien vertrekken. Daarom kun je via Nostium direct complete arrangementen aanbieden, inclusief jeu de boules en extra activiteiten.

Online alles perfect aangeboden

Door het gebruik van Nostium beschik je over een reserveringssysteem dat zowel aan de gastenzijde als aan de medewerkerskant aansluit op de mogelijkheden en de vraag en het aanbod. Het toegepaste algoritme biedt de gast een overzicht van de beschikbare activiteiten en arrangementen op locatie, inclusief de beschikbaarheid en de mogelijkheid om deze direct online te boeken. Alle reserveringen worden weergegeven op een overzichtelijk planbord, waardoor het personeel precies weet wat er wanneer gaat gebeuren. Daarnaast worden bij medewerkersreserveringen automatisch dezelfde locaties toegepast, zodat je binnen je organisatie kunt bouwen op en vertrouwen in Nostium.

Laat ons reserveringssysteem aansluit op je...

Kassasysteem, activiteitenbeheer of een andere toepassing waar je onze reserveringsinformatie voor kunt gebruiken: bij Nostium geloven we in de kracht van samenwerking met andere partijen die uitblinken in hun vakgebied. Ons reserveringssysteem kan waardevolle data communiceren, waardoor een werkwijze ontstaat die perfect binnen je bedrijf past. Hierdoor zijn zowel je personeel als je gasten in elke stap op de hoogte en sluiten de systemen naadloos op elkaar aan. Wil je weten met wie wij samenwerken, hoe we dit doen, en misschien nog belangrijker, wat we kunnen bieden? Kijk dan eens bij onze integraties.

Zij gingen je voor

Weten wat Nostium voor je bedrijf kan betekenen?