Online reserverings-systeem voor poolen

Nostium is het systeem om te zorgen dat je pooltafels perfect worden aangeboden.

Nostium is het reserveringssysteem dat speciaal is ontworpen voor poolen

Ons reserveringssysteem Nostium biedt niet alleen een breed scala aan activiteiten aan, maar richt zich ook op specifieke wensen bij het organiseren van deze activiteiten, zoals het plannen en aanbieden van poolen. Met Nostium kun je elke activiteit combineren tot een compleet arrangement. Dankzij een uniek algoritme kan Nostium precies aan jouw behoeften voldoen, waardoor het aanbod vlekkeloos verloopt en gasten een optimale ervaring hebben.

Reserveringssysteem Nostium

Waarom aanbieden via Nostium?

1

Aanbieden van meerdere pooltafels

Met het reserveringssysteem van Nostium kun je moeiteloos het aantal beschikbare pooltafels invoeren en aanbieden voor de gewenste tijdsloten die je beschikbaar hebt gesteld.

2

Perfecte tafelindeling

Niet alleen kun je het aantal pooltafels aanpassen, maar ook de capaciteit per tafel. Tijdens het reserveren berekent Nostium eenvoudig het benodigde aantal tafels voor de gast.

3

Combineren met activiteiten

Heb je meer activiteiten beschikbaar op je locatie? Dan kun je deze ook gemakkelijk aanbieden via het platform van Nostium en ze combineren tot arrangementen, inclusief poolen.

Optimaliseren van je reserveringen op locatie

Door je poolactiviteiten aan te bieden via Nostium, krijg je meer grip op je bedrijf en zorg je voor een optimale beschikbaarheid. Gasten kunnen eenvoudig via het gastenportaal direct een beschikbare pooltafel boeken op een gewenst tijdstip. Nostium zal deze beschikbaarheid altijd real-time communiceren en bijwerken zodra een gast een boeking plaatst. Ook zal Nostium altijd voldoen aan de door jou gestelde wensen voor de tafelindeling bij het beschikbaar stellen van deze mogelijkheid. Zo krijg je meer controle en meer tijd voor andere belangrijke zaken binnen je organisatie.

Nog meer tijd voor de gastbeleving

Wanneer gasten online een reservering plaatsen, ontvang je vanuit de boeking waardevolle gegevens om hun verblijf op locatie soepel te laten verlopen. Dit kan mogelijk vereisen dat je gebruikmaakt van verschillende softwaresystemen die deze gegevens kunnen integreren. Bij Nostium zijn we van mening dat het delen van deze informatie en het samenwerken met partners essentieel zijn voor een efficiënte automatisering. Hierdoor kunnen we onze reserveringsgegevens moeiteloos synchroniseren met het kassasysteem op locatie, zodat gasten altijd een overzichtelijke rekening ontvangen, en dit vergemakkelijkt ook de facturatie achteraf. Nieuwsgierig naar onze samenwerkingspartners? Kijk dan eens bij onze integraties.

Zij gingen je voor

Weten wat Nostium voor je bedrijf kan betekenen?