Online reserverings-systeem voor airsoft

Nostium is het systeem om te zorgen dat je airsoft activiteit wordt aangeboden.

Nostium is het reserveringssysteem dat speciaal is ontworpen voor airsoft

Ons reserveringssysteem Nostium biedt niet alleen een breed scala aan activiteiten aan, maar richt zich ook op specifieke wensen bij het organiseren van deze activiteiten, zoals airsoft. Met Nostium kun je verschillende airsoft-activiteiten online beschikbaar stellen voor gasten, volledig afgestemd op de gewenste veldindeling of groepsverdeling. Dankzij een uniek algoritme kan Nostium precies voldoen aan jouw behoeften, waardoor de airsoft-activiteiten vlekkeloos verlopen en gasten een optimale ervaring hebben.

Reserveringssysteem Nostium

Waarom aanbieden via Nostium?

1

Meerdere sessies

Bij het organiseren van airsoftsessies kunnen we de beschikbare plekken verdelen op basis van groepsindeling of individuele reserveringen.

2

Juiste veldindeling

Bij de beschikbaarheid van meerdere airsoftvelden kunnen we deze simpelweg aanduiden en de reserveringen daarop afstemmen voor een vlotte planning.

3

Aanvullende mogelijkheden

Kunnen deelnemers bij het airsoft extra munitie of beschermingsmateriaal afnemen? Dit kan eenvoudig worden gekoppeld aan de activiteit en online worden aangeboden.

Een perfect uitje plannen

Vaak reserveren gasten voor een dag vol plezier, een vrijgezellenfeest of een andere bijzondere gelegenheid. Nostium is speciaal ontworpen om naast airsoft een compleet arrangement aan te bieden met andere activiteiten. Via ons systeem kun je gemakkelijk verschillende combinaties samenstellen, waarbij elke activiteit perfect wordt afgestemd op de wensen van de gasten. Gasten kunnen deze arrangementen moeiteloos online reserveren en hun voorkeur voor de volgorde van de activiteiten aangeven. Na een online aanbetaling worden je gasten volledig in de watten gelegd.

Meer dan alleen reserveringen aannemen

Bij Nostium staat niet alleen het aanbieden en verwerken van diverse activiteiten centraal, maar ook het aangaan van samenwerkingsverbanden met andere software- en hardwareleveranciers op jouw locatie. Door integraties met verschillende systemen kunnen we onze reserveringsinformatie zo optimaliseren dat het de dienstverlening van onze partners verbetert. Nieuwsgierig naar welke partners we kunnen samenwerken? Kijk dan eens bij onze integraties.

Zij gingen je voor

Weten wat Nostium voor je bedrijf kan betekenen?