Online reserverings-systeem voor paintball

Nostium is het systeem om te zorgen dat paintball perfect wordt aangeboden.

Nostium is het reserveringssysteem dat speciaal is ontworpen voor paintball

Ons reserveringssysteem Nostium biedt niet alleen een breed scala aan activiteiten aan, maar richt zich ook op specifieke wensen bij het organiseren van deze activiteiten. Dit geldt bijvoorbeeld voor het paintballen. Met Nostium kun je meerdere activiteiten op dit gebied online beschikbaar stellen voor gasten, volledig afgestemd op de gewenste veld of groepsverdeling. Dankzij een uniek algoritme kan Nostium precies voldoen aan jouw behoeften, waardoor de activiteiten tijdens het paintballen vlekkeloos verlopen en gasten een optimale ervaring hebben.

Reserveringssysteem Nostium

Waarom aanbieden via Nostium?

1

Optimale beschikbaarheid

Bij het verdelen van de beschikbare plekken voor het paintballen kunnen we de plekken toewijzen op basis van groepsindeling of inschrijving.

2

Meerdere velden

Heb je meerdere paintballvelden beschikbaar? Dan kunnen we deze eenvoudig aangeven en de reserveringen daarop afstemmen.

3

Aanvullende mogelijkheden

Kunnen de deelnemers bij het paintballen bijvoorbeeld extra munitie of een konijnenpak afnemen? Eenvoudig kun je deze extra opties aanbieden.

Een perfect uitje plannen

Vaak reserveren je gasten voor een leuk dagje uit, een vrijgezellenfeest of een ander speciaal moment. Nostium is speciaal ontworpen om naast paintballen een compleet arrangement aan te bieden met andere activiteiten. Via ons systeem stel je eenvoudig diverse combinaties samen, waarbij elke activiteit perfect wordt afgestemd op de wensen van de gast. Gasten kunnen deze arrangementen eenvoudig online reserveren en hun voorkeur voor de volgorde van de activiteiten aangeven. Na een online aanbetaling worden je gasten volledig in de watten gelegd.

Meer dan alleen reserveringen aannemen

Bij Nostium ligt onze focus niet alleen op het aanbieden en verwerken van diverse activiteiten, maar we leggen ook graag de nadruk op samenwerkingen met andere software- en hardwareleveranciers op jouw locatie. Zo kunnen we koppelen aan diverse systemen, zodat onze reserveringsinformatie hun dienstverlening kan verbeteren. Benieuwd met welke partners we kunnen samenwerken? Kijk dan eens bij onze integraties.

Zij gingen je voor

Weten wat Nostium voor je bedrijf kan betekenen?