Online reserverings-systeem voor tafelreserveringen

Nostium is het systeem om te zorgen dat je tafels perfect worden aangeboden.

Nostium is het reserveringssysteem dat speciaal is ontworpen voor tafelreserveringen

Ons reserveringssysteem Nostium biedt niet alleen een breed scala aan activiteiten aan, maar richt zich ook op specifieke wensen bij het organiseren ervan. Dit geldt bijvoorbeeld voor het aanbieden van tafels van een restaurant of café. Met Nostium kun je deze online beschikbaar stellen voor gasten, direct laten reserveren en gasten kunnen indien nodig direct online aanbetalen.

Reserveringssysteem Nostium

Waarom aanbieden via Nostium?

1

Eenvoudig online reserveren

Nostium kan eenvoudig alle informatie, zoals allergieën of dieetwensen, direct uitvragen en deze communiceren bij de reservering.

2

Tafels uitgeven per tijdslot

Met onze unieke functie 'startlimieten' kunnen we zorgen voor een rustig verloop van de tafels binnen je locatie. Zo kun jij je 100% focussen op gastvrijheid.

3

Meerdere activiteiten

Biedt jouw locatie meerdere activiteiten aan naast tafelreserveringen? Dan kun je met Nostium alles vanuit één platform aanbieden en combineren.

Meer vanuit een reserveringssysteem

Met Nostium kun je elke activiteit aanbieden en combineren vanuit één platform. Dit omvat niet alleen standaard tafelreserveringen, maar ook activiteiten zoals high tea’s, high beer’s, buffetten, of activiteiten met een spelelement zoals bowlen of lasergamen. Nostium richt zich op het aanbieden van elke activiteit afzonderlijk, maar ook in combinatie, voor het leukste dagje uit.

Automatiseren voor de gastvrijheid

We begrijpen dat gestructureerd werken belangrijk voor je is. Daarom koppelen we voor veel tafelreserveringen ook aan het kassasysteem op locatie. Door gebruik te maken van deze koppeling kunnen we een breed scala aan functionaliteiten toevoegen. Zo kan een reservering worden ingecheckt op de gewenste tafel, menukaarten kunnen worden opgeroepen en zelfs keukenbestellingen kunnen in één keer worden doorgezet. Wil je weten met wie we samenwerken? Kijk dan eens bij onze integraties.

Zij gingen je voor

Weten wat Nostium voor je bedrijf kan betekenen?