Online reserverings-systeem voor escape rooms

Nostium is het systeem om te zorgen dat je escape room perfect wordt aangeboden.

Nostium is het reserveringssysteem dat speciaal is ontworpen voor escape rooms

Ons reserveringssysteem Nostium biedt niet alleen een breed scala aan activiteiten aan, maar richt zich ook op specifieke wensen bij het organiseren ervan. Dit geldt bijvoorbeeld voor het aanbieden van escape rooms of escape games. Met Nostium kun je alle escape rooms online beschikbaar stellen voor gasten, volledig afgestemd op de gewenste verdeling per escape room. Zo kun je eenvoudig de capaciteit per kamer aangeven en complete arrangementen maken voor nog meer plezier.

Reserveringssysteem Nostium

Waarom aanbieden via Nostium?

1

Automatische tijdsloten

Nostium begrijpt als geen ander het belang van tijd. Daarom kunnen we automatisch, op basis van de openingstijd, alle tijdslots berekenen, inclusief eventuele afkoelperiodes per escape room.

2

Unieke prijsstellingen

Of je de kamer voor een vaste prijs aanbiedt of juist kijkt naar het aantal gasten en de prijs daarop baseert, met de unieke prijsstelling van Nostium kun je alle gewenste varianten aanbieden.

3

Heldere communicatie

Daarnaast biedt Nostium ook de mogelijkheid om e-mails per kamer op te stellen en hints te verbergen in de communicatie naar de gasten, voor een optimale ervaring.

Combineren met andere activiteiten

Natuurlijk is er niets leuker dan een volledig dagje uit voor onze gasten! Nostium is speciaal ontworpen om een escape room te combineren met andere activiteiten. Via ons systeem is het eenvoudig om complete arrangementen aan te bieden met diverse activiteiten of juist met meerdere kamers. Gasten hebben optioneel de mogelijkheid om de gewenste volgorde aan te geven, eventuele extra activiteiten te selecteren en zo een volledig verzorgde dag te reserveren.

Nog even naborrellen of een hapje eten?

Tijdens de escape room of game heeft de gast natuurlijk geen gelegenheid om na te praten over de uitdagingen tijdens het spel door de gast. Daarom is het altijd slim om aanvullende mogelijkheden te bieden voor naborrelen of een hapje eten na afloop. Nostium kan deze opties van tevoren aanbieden aan de gast. En met een integratie naar je kassasysteem kun je de volledige bon, inclusief activiteiten en aanvullende opties, ter plaatse afhandelen. Wil je weten met welke systemen we integreren? Kijk dan bij onze integraties.

Zij gingen je voor

Weten wat Nostium voor je bedrijf kan betekenen?