Het doel is heel simpel: het vereenvoudigen, uitbreiden en optimaliseren van de mogelijkheden van je reserverings- en kassasysteem.

Dit begint al op het moment van reserveren! Vanuit Nostium worden diverse activiteiten, arrangementen en aanvullende opties aangeboden. De gast rondt zijn reservering af en maakt de boeking compleet.

Hoe ziet dit in de praktijk eruit?

Op de dag van de activiteit komt de gast op locatie waar hij zichzelf incheckt. Op dat moment deelt Nostium de beschikbare informatie met het kassasysteem van Scanfie, zodat er een rekening kan worden opgesteld. Wanneer de gast diverse producten bestelt, zoals een drankje of hapje op locatie via de handige QR-code, komen deze direct op dezelfde bon. Als de gast van tevoren al producten heeft besteld tijdens het reserveren, communiceert Nostium dit ook met de eventuele aangegeven aflevertijd. Zo verloopt het gehele proces van begin tot eind geautomatiseerd, foutloos en snel.

Check-in zuil

Daarnaast bieden we met Scanfie nog een unieke mogelijkheid: gasten zelf laten inchecken. Dit is een handige functie die zorgt voor een snelle doorstroom tijdens piekmomenten of momenten waarop er minder personeel beschikbaar is. Met deze uitbreiding kunnen gasten direct bij aankomst inchecken, waardoor hun ervaring direct kan beginnen. De benodigde hardware kan volledig worden afgestemd op de wensen van je bedrijf. Zo zijn er bijvoorbeeld zuilen beschikbaar, maar ook diverse tafel- en baliemodellen die gebruikt kunnen worden voor meerdere doeleinden.

Voordelen van de integratie met Scanfie

1

Unieke gezamenlijke features

zoals incheckzuil, order-to-kitchen en meer

2

Uitgebreide koppeling

tegen een laag tarief

3

Totale rekening

vanaf online reserveren tot drankje in de zaak

Welke gegevens worden gesynchroniseerd?

Gastgegevens

Reserveringsgegevens

Afgenomen activiteiten, arrangementen of aanvullende opties

Exclusieve menukaarten zoals een drankenarrangement

Unieke prijsberekeningen vanuit Nostium

Aanbetalingen vanuit het Nostium-platform of betaalprovider

Meer weten over Nostium en deze kassakoppeling?

Ontdek de kracht van onze samenwerking met onze partners. Wil je zien hoe onze innovatieve functies je bedrijf naar een hoger niveau tillen? Vraag nu een persoonlijke demonstratie aan via onderstaande knop.